TEHNIČKA BAZA: oprema najnovije generacije za produkciju i postprodukciju, FULL HD kamere SONY PMW EX1R, FX1, GoPro HERO 3+ BLACK EDITION, SENHEISSER, STADYCAM za mirnu ruku, helikopter za ptičiju perspektivu, Workstation, Black magic DECK LINK 3D, pa silna svjetla, zilberice, objektivi,mikrofoni, bubice, kablovi... (bije li boj samo svijetlo oružje? Sa druge strane-ima li junaka bez oružja u 21. vijeku?)

Ali zato, postoji i....

HUMANA NADGRADNJA: neko ko će saslušati Vaše želje i zahtjeve, bez obzira baratate li stručnim terminima ili ne. Bitne su dvije stvari: da znate šta želite, i koliki Vam je budzet.

Za sve dalje brinu se profesionalci iz svih neophodnih struka: od producenata i naučnih radnika u oblasti marketinga, preko reditelja, snimatelja, montažera, grafičara-animatora, do šminkera i frizera.  IDEA PLUS je najveći klaster video-stvaralaca u ovoj regiji. Na osnovu Vaših želja i budzeta-formiraćemo tim koji će u najkraćem vremenu, u okviru razumnih sredstava doći do što boljeg finalnog produkta.

REKLAMA, VIDEO-SPOT,  PRIVREDNA REPORTAŽA, PROMOTIVNI FILM, TV ŠPICA, 2D I 3D ANIMACIJA SA GOTOVIM ILI ORIGINALNIM RJEŠENJEM....

 

P R I M J E R I

TV REKLAMA (bez snimanja)

 

 

 

 

 


TV ŠPICA (dvije varijacije na istu temu)

 

 

 

TV EMISIJAPRIVREDNA REPORTAŽA

 


POLITIČKO OBRAĆANJE

 

 

 


MOGUĆNOSTI 3D ANIMACIJE (lažna reklama)

 

 
IdeaPlus® Bijeljina 2014 | Sva prava zadrzana.